Szállítási feltételek

Kedves vásárlóink !

Családi vállalkozásunk 2004-óta festék szaküzletként is működik ami biztosítja ,hogy a webáruházunkban feltüntetett termékeket rögtön ,raktárkészletről tudjuk biztosítani az Önök számára .

A vásárlás megkezdése előtt egy gyors és egyszerű regisztrációt kérünk ,ami abban segít ,hogy Ön gyorsan, egyszerűen ,  zökkenőmentesen kapja meg  a kiválasztott termékeket . Megrendelése elküldését követően rendszerünk rövid időn belül automata visszaigazolást küld Önnek a megadott email címre ,ami a  rendszerbe történő felvételt  igazolja  és azt , hogy a rendelése megérkezett hozzánk .

A webáruházunkban feltüntetett árak bruttó , áfás árak és magyar forintban értendők . Az áruházban feltüntetett fotók a kívánt terméket jelenítik meg , de a színekben lehetnek eltérések a fotó és a valóság között . A festékekre különösen igaz ,hogy a terméken megjelenített színmintához képest egy nagyobb felületű festés esetén a választott szín élénkebb ,intenzívebb hatást mutat .

Az intenzívebb hatás  a színminta és festett felület között  abból adódik , hogy a színminta a termék kiszerelésén / vödör , doboz ,stb / kis méretben és nyomdaipari  technológiával készült .

A kosárba rakott és megrendelt áru értékéhez a megrendelés  súlyától függően szállítási költséget is generál a rendszer ,amely a szállítási költségek között is szerepel .

A megrendelést követően email-ben jelezzük Önnek a termék futárszolgálatnak történő átadását .

Amennyiben a rendelés 14 óráig beérkezik úgy még aznap átadjuk a futárszolgálatnak ,hogy Ön mielőbb kézhez kapja megrendelt áruját . A futárszolgálatnál utánvéttel fizethet készpénzben .

csomagolásról fénykép és videófelvétel készül . A termékeket mindig  sértetlenül és hiánytalanul adjuk át a futárszolgálatnak .

Minden termék minimum fél év azaz 6 hónap szavatossági idővel rendelkezik  a csomagolás időpontjában . Ez azért is segítség ,mert ha későbbi időpontban kerül felhasználásra a festék , akkor is kiváló minőségű termék áll az Ön rendelkezésére .

A termékek felhasználásáról a termékek mellett részletes leírást talál , valamint a biztonságtechnikai adatlapok is elérhetők a Polifarbe.hu oldalon

. A webáruházunkon keresztül elérhető  közösségi oldalakon pedig videó bemutatók segítik a szakszerű és gazdaságos felhasználást .

A gyártó és forgalmazó cégek semmilyen felelősséget nem vállalnak a szabálytalan ,szakszerűtlen tárolásból , felhasználásból eredő esetleges károkért . A javasolt felhasználási útmutatót minden esetben tartsa be .  

Szállítás menete :

A szállítás futárszolgálattal történik . A megrendelt termékek súlya határozza meg a kiszállítás díját .

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett helyszínen . Ezt a regisztráláskor kérjük feltüntetni .

A termék átvételét a megrendelő a fuvarlevélen vagy a futár bizonylatán aláírással igazolja .

A csomagban a termék névre szóló áfás számláját minden esetben mellékeljük .

Fizetési módok :

A házhoz szállítás utánvét fizetési lehetőséget biztosít  a címzettek részére .

Utalásos fizetés esetén vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott email címen  / info@festhet.hu / vagy a megadott telefonszámokon . Egyeztetés után kiállítjuk és elküldjük emailben a számlát . A számlán szereplő összeg  kiegyenlítése után indítjuk a csomagot .

A vásárlástól való elállás joga részletesen a ÁSZF hatályos jogszabályok szerint valósul meg .Természetesen  ,a felbontott és nem szállítási sérült terméket nem áll módunkban visszavenni .

Európai Uniós jogszabály miatt az egyedi 40 kg-ot meghaladó zsákos illetve vödrös termékeket raklapon kell feladnunk . Szállítási költség hatékonysága érdekében ha lehetséges a 40 kg –ot meghaladó csomagot két külön csomagként fogjuk Önnek feladni . Ha raklapos illetve  zsákos ,vödrös terméket vásárol aminek az összértéke meghaladja a 150 000 ft-ot ,  azt térítésmentesen a kért címre szállítjuk  .

Egyéb kérdésekben a mindenkori hatályos ÁSZF szerint járunk el .

Köszönjük ,hogy felkereste Webáruházunkat !

Jó egészséget és minden jót kíván a festhet.hu csapata !