Cellkolor Direkt fémfesték 0,75l

Cellkolor Direkt fémfesték 0,75l
Cellkolor Direkt a rozsdára fémfesték
0,75 liter
845 gramm
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Ár: 4 490 Ft
Száradási idő idő 20°C-on: száraz 24 óra, porszáraz 30 perc, teljes átkeményedés: 1 hét után
Átfesthetőség 20°C-on: 30 perc után. Ha a második réteg 5 órán belül nem kerül felhordásra, a festés csak 30 nap után folytatható a második réteg felhordásával!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 5 évig.
Alkalmazás Ecsettel.
Javasolt rétegszám 2 réteg.
Higítás max. 20% Cellkolor Direkt hígítóval.
Kiadósság 8-10 m2/l egy rétegben.

Alkalmazási terület

A Globe fémvédő festéket alapozás nélkül lehet használni fémre és rozsdás felületekre, korlátok, kerítések, kapuk, rácsok, kerti bútorok fém és fa részeinek festésére. Alkalmazható továbbá korábban korrózióvédelemmel, egyéb mázolófestékkel ellátott megfelelő állapotú és hordképességű festések felújítására, valamint egyes műanyagok vagy akár falfelületek bevonására, speciális megjelenés kialakítására. Kérdéses esetekben javasolt a próbafestés elvégzése. A Cellkolor Direkt a rozsdára fémfesték 2 változatban kerül forgalomba, sima és kalapácslakk hatású struktúrával.

Alkalmazás

Ecsettel.

Felhasználás

Soha ne fessen nagyon melegben, esőben, vagy ha eső várható. Távolítsa el a rétegesen leváló rozsdát, majd tisztítsa meg a felületet a portól és zsírtalanítsa Cellkolor Direkt hígítóval. Horganyzott felületre való alkalmazásnál használjon horganyzott felületek alapozására javasolt alapozót. Használat előtt a festék felületéről el kell távolítani az esetleg kialakult bőrréteget, majd alaposan fel kell keverni. Ecseteléshez legfeljebb 5%, szóráshoz legfeljebb 20% Cellkolor Direkt hígítót használjon. A festendő felületet, vagy a rozsdás felületet 2 teljes rétegben fesse át. A második réteget 30 perc elteltével lehet felhordani. Ha az első réteg felvitelétől számítva 5 óránál hosszabb idő telik el az átfestést megelőzően, akkor a második réteget csak 30 nap múlva szabad felhordani! A szerszámok tisztítására közvetlenül a munka befejezést követően használja a Cellkolor Direkt hígítót. Ne használja ugyanezeket a szerszámokat más festékekhez, különösen, ha ezek a kalapácslakk hatású festéknél kerültek alkalmazásra. Soha ne keverje a Globe fémvédő festéket más anyagokkal.

Összetétel

műgyanta, nafta (ásványolaj), pigment, metoxi-propanol, xilol, festékadditív.

Tulajdonságok

Direkt a rozsdára! Közvetlenül a fémfelületre, a rozsdára felhordható korróziógátló alapozó és egyben fedőfesték, amely tartós védelmet biztosít.

Veszélyességi osztály

Robbanásveszélyes.

Veszélyesanyag-tartalom

Veszélyes komponensek: Nafta, xilol.

Biztonsági adatok

H226 Tűzveszélyes folyadék és gőz. EUH208 2-butanon-oximot tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P210 Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. P271 Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a 225/2015. (VIII.7.) Korm. rendeletnek, valamint a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletnek megfelelően. A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.