Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozó 1l

Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozó 1l
Műanyag diszperziós falfestékek és diszperziós nemesvakolatok felhordása előtt a különböző falfelületek szívóhatásának kiegyenlítésére, csökkentésére, régi vakolatok, krétásodó festékrétegek megerősítésére, a fedőréteg tapadásának javítására használható. Színes diszperziós falfestékek felhordása előtt alkalmazva megakadályozza a foltosodást. Az épületszerkezetek természetes szellőzését nem gátolja.
1 liter
1035 gramm
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: 777001362
Ár: 1 350 Ft
Felületi megjelenés Matt, átlátszó.
Száradási idő 12 óra.
Átfesthetőség 12 óra után.
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi Eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig.
Alkalmazás Ecsettel, hengerrel.
Higítás Legfeljebb 4-szeresésre vízzel.
Kiadósság 0,05-0,12 l/m2 hígítatlan alapozóra számítva, a felület szívóképességétől függően.

Alkalmazási terület

Kül- és beltéri vakolatokra, gipsz- és betonfelületekre.

Alkalmazás

Ecsettel, hengerrel.

Felhasználás

Régi vakolatoknál a kezelendő felületről a laza, málló rétegeket mechanikai úton el kell távolítani, az esetleges hibákat ki kell javítani. A munka megkezdése előtt kis területen végezzünk impregnálási próbát. A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, a kész felületnek mattnak kell lennie. Az alapozó a felületen nem képezhet sötétebb, fényes, „tükrös” réteget, mert ez a túladagolás jele. Szükség esetén a termék legfeljebb négyszeresére hígítható. A fedőfesték felhordása előtt biztosítsuk a megfelelő száradást (kb.: 12 óra). Felhasználható: +5 °C feletti levegő és fal hőmérsékletnél. Esős időben ne alkalmazzuk kültéren. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni.

Összetétel

Víz, kötőanyag, festékadditív.

Veszélyességi osztály

Nem tűzveszélyes!

Biztonsági adatok

EUH208 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on [EINECS szám: 247-500-7] és 2-metil-2H-izotiazol-3-on [EINECS szám: 220-239-6] (3:1) keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P302 + P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető.

Szakvélemény

ÉME A-25/2010.